Meny:

Vad nytt?

15 augusti 2016
Jag börjar min anställning som forskningskommunikatör och säger därför hej så länge till frilansandet.

Mer info...

8 oktober 2013
Jag är numera medlem i Redakta Reportage, en väletablerad frilansgrupp som sitter mitt i Linköping. Mina nya kollegor är en skön blandning av journalister, fotografer och layoutare.

Mer info...

 
Köp:

I Sparvens klor

Romanen I Sparvens klor finns ännu inte att köpa.

 

ill title Romanprojekt

 

"Under fullmånens bleka ljus"

En dag anklagas Hiroshi för att ha mördat sin herre, den högt uppsatte provinsherren Noto. Hellre än att vänta på att bli fängslad ger han sig iväg på ett desperat sökande efter den riktige mördaren, men hans försök att rentvå sitt namn tvingar honom att konfronteras med handlingar från sitt tidigare liv - minnen som han helst skulle vilja glömma.

Tsukiko såldes som barn till ett kurtisanhus, men hon skulle hellre ta sitt liv än tillbringa resten av det instängd bakom murarna som omger Shinmachis nöjesdistrikt. När hon blir tagen som gisslan av Hiroshi kommer hon utanför murarna för första gången på åtta år, men hon upptäcker snart att friheten som hon har suktat efter inte är så nära till hands som hon hade hoppats på. Det finns människor som är ute efter att föra henne tillbaka till Shinmachi, och de drar sig inte för att döda.

Smakprov...